Innstillinger.

Våre sider er beregnet for en skjermoppløsning på 1024 x 768 eller større. Dersom du ikke ser to voksne personer til høyre på startsiden vår, passer ikke din skjerm- oppløsning til våre sider eller med andre ord, du får ikke med hele bildet. 

Å endre skjermoppløsningen er enkelt. Dette gir deg større plass, men skriften kan bli litt mindre. Prøv følgende:

Trykk på "Start" knappen på startlinjen.

Velg "Innstillinger". Deretter "Kontrollpanel". Du får opp en rekke symboler/ikoner hvor en av de er "Skjerm". Dobbeltklikk denne. Da kommer det frem et nytt vindu som heter "Egenskaper for skjerm". Øverst i dette vinduet har du flere valg, velg "Innstillinger".

Nede på høyre side står det "Skjermområde". I dette feltet er det en forskyvbar viser. Flytt den et eller to hakk mot høyre. Tallene under vil da endres. Trykk på "Bruk" deretter "OK". Du vil få opp en merknad om at innstillingene vil bli endret. Trykk "OK". Skjermen vil flimre og du vil få spørsmål om du vil beholde de nye innstillingene. Trykk "OK". Får du problemer så hjelper vi gjerne, send oss en e-post eller ring 75 75 66 50.

 

Rettigheter/copyright

Idé og opplegg samt alle rettigheter tilhører Skaugvoll Bilberging.  Kopiering tillates ikke uten skriftlig godkjennelse. 

 

Hilsen

Vikingfamilen