Våre tjenester

 • Gratis digital fotografering.
  Vi har alltid med oss et digitalt fotoapparat i bergingsbilen. Med dette kan vi ta bilder av skade som du kan bruke overfor forsikringsselskap eller som et minne. Vi sender bildet enten i posten eller over Internett samme dag.

 • Miljøutstyr
  Vi setter vår ære i å rydde grundig opp på skadestedet. Vår bergingsbil er derfor utstyrt med miljøutstyr som gjør det mulig å fjerne oljesøl, vrakrester og all grus/stein som måtte ligge igjen i veibanen og rundt skadestedet. Derved sikrer vi at oljesøl og annet ikke forårsaker skade for andre veifarende.

 • Høy trafikksikkerhet.
  Bergingsarbeid enten det gjelder bilskade eller motorstopp kan være risikofylt både for personer ved skadested så vel som den øvrige trafikken. Bergingsbilen er derfor utstyrt med store godkjente varselskilt og varsellampe. Vi har også med oss ekstra refleksvester for bileier og passasjerer som må oppholde seg ved havarist. I tillegg er bergingsbilen godt utstyrt med varsellys. Vi setter sikkerheten først og starter derfor ikke på noe bergingsarbeid før veien er skikkelig sikret.

 • Korrekt starthjelp
  Moderne biler har gjerne en eller flere elektroniske styringsenheter. Disse er svært ømfintlige for spenningstopper som gjerne oppstår ved bruk av hjelpestartkabler. Feil på elektronikken oppstår gjerne en tid etter at slik starthjelp er brukt. Dette kalles ”Rippeleffekt”. Vi er utstyrt med startkoffert og hjelpestartanlegg som er sikret mot slike skader.

 • Ny avansert bergingsbil.
  Godt verktøy er halve jobben heter det. For å kunne tilby en skikkelig fagmessig jobb enten det dreier seg om berging eller tekniske feil har vi investert i en helt ny bergingsbil. Bilen er den mest moderne bergingsbil som kan skaffes på markedet i dag. Den er blant annet utstyrt med en 6 m lang redningskran som gir en rekkevidde på 12 m fra bakakselen, sideforskyvbar 4.5 t vinsj, brille slik at vi kan ta to biler eller bil og tilhenger. Lastekapasiteten på det avskyvbare planet er 5 t. Bilen har plass til 5 personer og har forøvrig alt tenkelig utstyr. 

 • Rimelig leiebil
  Har du et akutt behov for bil etter feil/skade og ikke får dekket leiebil på forsikring, tar vi med oss vår egen leiebil som du får leie svært rimelig. Denne benytter vi også som følgebil dersom ikke alle passasjerer får plass i bergingsbilen.

 • Høy kompetanse/sertifisering
  Vi har drevet med bilberging i over 20 år og innehar alle sertifikater som er nødvendig for å drive bilberging. Alt vårt utstyr er sertifisert til minste stropp.

 • Andre tjenester
  Vi tilbyr ellers alle de tjenester som kan utføres med bergingsbilen, enten det er bruk av vinsj for å trekke opp en båt eller rot, frakt av bilvrak til oppsamlingsplass, løft av utstyr osv. Frakt av maskiner på hjul som traktorer etc. Det er bare å ringe så gir vi et rimelig pristilbud!